ראיה לא טובה לאחר אינטרלסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

15/11/2020 | 09:23 | מאת: יוליה

שלום רב, לפני חודש עברתי ניתוח interlasik. לפני ניתוח היו לי פלוסים גדולים +6.5. 10 ימים אחרי הגעתי לבדיקה ואמרו לי שיש לי -1.25 וצילינדר 0.5 היום עדיין אין לי פוקוס לקרוב, ולרחוק רואה לא טוב, כלומר אני לא מסוגלת לנהג לא לעבוד לא לראות טלביזיה לא לעבוד מול מחשב רק אם זה ממש קרוב וגם לא בפוקוס. עין ימין רואה יותר טוב משמואל. שאילה שלי כמה זמן זה יקח? האם אני יכולה ללכת לעשות בדיקה ולהשתמש במשקפיים ולחזור לחיים רגלים? למה לא נותנו פיטרון למה ביקשו להמתין חודש וחצי ולאשיר אדם בלי יכולת לעשות דברים יום יומיים? תודה יוליה תודה מראש

שלום רב, יש לפנות ישירות לרופא שניתח ולשאול אותו. לא ניתן להשיב באופן כללי בברכה, ד"ר מלר

02/07/2022 | 17:52 | מאת: שרי

יוליה אשנח לדעת האם המצב השתפר. אני חודש אחרי אינטרלסיק ובדיוק במצבך אז

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה