ניתוח קטרקט חוזר בגלל פגם בעדשה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

08/11/2020 | 00:32 | מאת: מאיר

עברתי נתוח קטרקט מוצלח בשתי עיני לפני כחמש שנים. לאחרונה אני מרגיש כמין ערפל בעין ימין, במיוחד כאשר מקור האור ממולי. הדבר די מפריע לי, אבל לא מגביל אותי. הרופא אומר שהדבר נובע מפגם בעדשה המושתלת, וכנראה ילך ויחמיר, ולכן , הוא ממליץ להשתיל חדשה במקומה. שאלתי, (א) האם יש סיכון בניתוח חוזר? (ב) האם לא מגיע לי פיצוי מהחברה שייצרה את העדשה הפגומה?

שלום רב, אני מציע להתייעץ עם הרופא המנתח. צריך לבדוק במה מדובר וזה לא יכול להתבצע דרך פורום. כמו כן לא אכנס כלל לתחום הפיצוי

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה