לכלוך מתחת למתלה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

06/11/2020 | 11:27 | מאת: איתי

רציתי לדעת, איך מונעים מהכנסה של לכלוך מתחת למתלה שמבמבצעים את ההחזרה לאחר הניתוך ? כשאני חושב על זה תיאורטית יכול להיכנס לשם ליכלוך שיפריע לראיה.

שלום רב, הרמת המיתלה והחזרתו מתבצעים בצורה סטרילית ככל שניתן ולא אמור לחדור "ליכלוך". כמו בכל ניתוח כמו למשל פתיחת בטן או גולגולת – עלול לחדור משהו מבחוץ תוך כדי הניתוח אבל זה לא שכיח. כמו כן המנתח בד"כ בודק את העיניים לאחר הניתוח ובמידה ובכל זאת חדר דבר מה מתחת למיתלה, ניתן להוציא אותו.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה