לייזר במספרים גבוהים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

02/11/2020 | 14:32 | מאת: טום

שלום יש לי מספרים 15.5 ו12 עם צילנדר 1 אני מפחד מהשתלת עדשה עם כל הסיכונים שכרוך בזה לייזר אי אפשר לעשות ? יש לי קרניות בערך 530 הבנתי כמה שירד מספר ירד מה הסיכוי לעשות את זה ?

שלום רב, באמצעות לייזר לא ניתן להוריד מספרים כה גבוהים בעבר היה נהוג לטפל בחלק מהמספר ולהשאיר חלק. טכנית זה אפשרי גם כיום רק שזה פחות מקובל

03/11/2020 | 09:31 | מאת: טום

תודה רבה על התשובה אין לי בעיה שיהיה ניתן להוריד כמה שיותר גם אם זה 10 מספרים בערך ולהישאר עם 5-6 רק להיפטר מהמספרים הגבוהים האלה כבר למי אפשר לפנות שעושה ניתוחי לייזר למספרים גבוהים?אתה מנתח? דוקטוק נאסר קורנילוס הפנה אותנו אלייך ואמר את שמך

09/11/2020 | 10:33 | מאת: טום

אפשר בבקשה תשובה? ד"ר אורי

03/02/2021 | 18:23 | מאת: אבנר

אהלן, עברו 3 חודשים מאז שאלתך. סקרן אותי לדעת, מה החלטת בסוף?

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה