ניתוח לייזר שיטת אינטראלסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

31/10/2020 | 13:15 | מאת: ספיר

שלום הייתי בבדיקת התאמה במרפאת עיניים ונמצא שאני מתאימה לשיטה החדשה והקלה יחסית עם זאת נותרו לי מספר שאלות: 1. איך בדקו בבדיקת ההתאמה שהמספר יציב ולא משתנה? אני בערך אחת לשנה וחצי עושה בדיקה ראיה והמספר כן משתנה, האם זו טעות באבחנה אן שבאמצעות הבדיקות והצילומים הם רואים שהעין יציבה למרות שינוי מספר ? 2. ציינתי בגליון הרפואי שהייתה לי התפרצות פסוריאזיס לפני שנה וחצי אך במהלך הפגישה לא התייחסו לזה כלל האם יש צורך לציין זאת שוב בפניהם? 3. אני קוראת המון על אנשים שנותרו עם סינוורים הילות וטשטוש בראייה בלילה גם לאחר שנים מהניתוח אשמח לדעת מה הסיכוי לחוות את אותו הדבר? כי על פי התשובות שקיבלתי לייזר הוא ניתוח בטוח ללא סיכונים. 4. ג׳ל בעין- עדכנתי את הרופא כי אני רואה נקודות ופסים שחורים בעין באופן תמידי, אמר לי שזה שכיח מאוד ושאין מניעה לניתוח האם אכן הדבר? תודה מראש על מענה על החפירה :)

שלום רב, שאלת שאלות רבות ואני סבור שיש לדון בהם עם המנתח. אשיב באופן כללי: 1. לצורך קביעת יציבות בד״כ ישאלו אותך האם יש יציבות ובנוסף ישוו את המספר עם מספר המשקפים הישנים. 2. ברוב המקרים עם פסוריאזיס אין בעיה פרט לאנשים עם בעיה בריפוי פצעים וטיפול ססטמי ממושך. 3. תופעות לוואי כאלה שכיחות בהתחלה אבל לרוב חולפות. 4. עכירות בג׳ל העין שכיחה ולא קשורה לניתוח הלייזר. בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה