שקום אחרי interlasik אם פלוסים גדולים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

19/10/2020 | 10:59 | מאת: ג׳ולייט

שלום רב, לפני 5 ימים עברתי ניתוח interlasik. לפני ניתוח היו לי פלוסים גדולים +6.5/7. מייד לאחר ניתוח הצלחתי לקראו לא בפוקוס אבל עדיין משוה שלא יכולתי בלי משקפיים. היום עדיין אין לי פוקוס לקרוב, ולרחוק רואה לא טוב, כלומר אני לא מסוגלת לנהג לא לעבוד לא ליראות טלביזיה לא לעבוד מול מחשב רק אם זה ממש קרוב וגם לא בפוקוס. עין ימין רואה יותר טוב משמואל. שאילה שלי כמה זמן זה יקח? אם צריך משקפיים איפה אני צריכה לבדוק מה מספרים חדשים? ידועה לי שלא יקבר 6/6 אבל אף אחד לא אמר לי שאצטרך לשבת בבית בלי יכולת לעבוד ולעשות דברים רגלים שיכולתי. תודה מראש ג׳ולייט

שלום רב, לא ניתן להשיב על שאלות כה ספציפיות דרך פורום. אני מציע לפנות לרופא המנתח בברכה , ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה