סוג הטיפות ונגיעה בעין

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

13/10/2020 | 00:09 | מאת: עמיאל

שתי שאלות ברשותכם דוקטורים יקרים: 1. האם משנה אילו טיפות לוקחים? עם/בלי סטרואידים? אם אסור להשתמש בטיפות עם חומרים משמרים - מדוע זה כך? והאם יש בקבוקון טיפות ללא חומרים משמרים שניתן להשתמש בו במקום החד פעמיים? 2. במידה ונגעתי בעין אך המתלה עצמו לא זז ממקומו - האם זה משנה ויכול להשפיע על הראיה? הכוונה היא שאם נגעתי בעין אך המתלה עדיין במקום אבל אולי זז מילימטר לפה או מילימטר לשם האם זה יכול להשפיע? (לפי הרופא המתלה במקום אבל מסתמא מעצם הנגיעה אולי זז טיפ-טיפה למרות שלא יצא לגמרי מהמקום)

שלום רב, לא בטוח שממש הבנתי אין לגעת בעיניים בכלל חודש מהניתוח לא במיתלה ולא באזור סביב - לא לגעת בכלל טיפות יש לזלף בדיוק עם הסוג שנירשם . בהצלחה ד"ר מלר

13/10/2020 | 14:26 | מאת: עמיאל

ואחרי חודש כן אפשר לגעת בעין? בכל מקרה, הכוונה נגיעות במחוץ לעין ובריסים...האם זה יכול להיות בעייתי או רק נגיעה בעין עצמה ממש היא הבעייתית?

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה