ניתוח אינרט לאסיק ועובי קרנית

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

24/09/2020 | 16:18 | מאת: מורן

למה בהסברים על ניתוח ה intra נאמר שהוא מתאים לבעלי קרניות יותר דקות ? כלומר מה היתרון שלו על ה lasik הרגיל - האם בעצם עובי המתלה הוא יותר קטן ולכן קרנית יותר דקה שלא יכלה לעבור lasik יכולה לעבור intralasik ?

שלום רב, ההבדל בין LASIK לבין אינטקאלאסיק הוא אופן חיתוך המיתלה ועוביו: בלאסיק החיתוך הוא מכאני – עם סכין ממונעת והחיתוך עומד על כ- 160 מיקרון לפוס מינוס 20 מיקרון באינטראלאסיק היא חיתוך באמצעות קרן לייזר והמתלה דק יותר – 100-110 מיקרון פלוס מינוס 10 מיקרון החיתוך עם הלייזר נחשב בטוח בהרבה מהחיתוך המכאני בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה