ראיה לא חדה בעין אחת חודשיים לאחר אינטראלאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

06/09/2020 | 08:12 | מאת: אבי

שלום חודשיים לאחר אינטראלאסיק. עין אחת פחות חדה מהעין השניה באופן קבוע. לאחר טיפות עיניים הראיה מתחדדת למשך דקה וחוזרת להיות מטוטשטת למרות שאין תחושת יובש בעין. ממה זה נובע? האם ישתפר כחלק מזמן ההחלמה? כמה זמן צפוי לקחת? האם יכול לנבוע מסיבוך כלשהו שלא ניתן לראות בבדיקה? הייתי בביקורת חודש והכל נמצא תקין מבחינת הרופא המנתח. נאמר לי להמשיך להמתין..

שלום מירב הסיכויים שזה נובע מיובש. בעל מקרה העיניים עדיין בהחלמה אז אני מציע להמתין להתייצבות

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה