לכבוד דוקטור אורי מלר טיפול בניסטגמוס

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

10/08/2020 | 12:57 | מאת: אלברט סרג ציון אבורמד

לכבוד דוקטור אורי מלר שלום רב שמי סרג אבורמד בן 47.8 ואני סובל מניסטגמוס מולד כאשר כל כמה שנים מספר המשקפיים שלי עולה יחד עם הצילינדרים וכמובן איכות הראייה יורדת לאחרונה קראתי מאמר שלך שבאמצעות ניתוח לייזר שנקרא lasik ישנה אפשרות לטפל בבעיה ולהפחית את מספר המשקפיים ואת מספר הצילינדרים ובכך לעלות את רמת הראייה קרוב לוודאי עם משקפיים אבל במספר נמוך יותר אשמח לדעת אם לאור הניסטגמוס הגבוה שיש לי ומספר הצילידנרים הגבוה האם ניתוח זה מתאים לי באופן פרטני ומה עליי לעשות על מנת שתוכל לבדוק אותי באופן אינדיבידואלי האם אני מתאים לניתוח זה או שלאור המספר והצילינדר הגבוהים אני לא מתאים הריני לצרף את המאמר שכתבת ושמתייחס לבעיה שלי https://www.enaim.co.il/%D7%9C%D7%90%D7%A1%D7%99%D7%A7-%D7%91%D7%97%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9D-%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%98%D7%92%D7%9E%D7%95%D7%A1-%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%93

שלום רב אכן לפני שנים פירסמו מאמר שעוסק בנושא ובאמת חלק מהסובלים מניסטגוס עשוי להרוויח מסוג ניתוח זה. אבל בכדי לדעת יותר פרטים יש לקבוע בדיקת התאמה. אני מציע שתקבע מועד לבדיקה ולאחר שאבדוק אותך נראה האם וכיצד ניתן להתקשם תודה והמשך יום מצויין

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה