איכות ראיה לאחר ניתוח אינטרה לאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

07/08/2020 | 18:38 | מאת: נעם ברק

שלום וברכה דר לווינגר. עשיתי אצלך ביום רביעי ניתוח אינטרה לאסיק והייתי מס -10. היום יום שישי יומים לאחר הניתוח אני עדיין לא רואה בבירור אלא קצת מטושטש... האם זה אומר שלא ירד לי המס לגמרי בניתוח ואני אצטרך להרכיב משקפים במס נמוך יותר, או שלוקח זמן עד שרואים בברור ואם כן כמה זמן לדעתך זה יקח?

שלום רב ראשית שמי ד״ר מלר ולא אני ניתחתי אותך אבל אנסה להשיב: אתה נמצא עדיין בתהליך החלמה כך שקשה לדעת מה תהיה התוצאה הסופית ולכן אני ממלעץ להמתין להתייצבות בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה