בירור לגבי ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

05/08/2020 | 18:46 | מאת: אורטל

שלום רב, הייתי אצל רופא העיניים ונאמר לי בגלל שיש לי מספר גבוה במשקפיים שכרגע הוא 6, שיכול להיות שככל שהמספר יעלה תהיה לי היפרדות בין הקשתית לאישון ,ואז יכולים לראות נקודות שחורות שלא עוברות. האם הלייזר יכול לעצור תופעה זאת?

שלום רב, לא ממש ברור לי מה השאלה אבל אנסה. אצל הרבה אנשים מופיעה הפרדות של זגוגית העין - בעיקר אצל קצרי רואי גבוהים. הסימפטומים יכולים להיות "נקודות שחורות". לפעמים זה חולף ולפעמים לא. אם מתפתח חור או קרע ברשתית זה כבר סיפור אחר שדורש טיפול דחוף - לפעמים עם לייזר להלחמת החורים או הקרעים.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה