הסרת משקפיים בלייזר לרוחק ראייה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

30/07/2020 | 22:32 | מאת: טליה

היי. רציתי לדעת כיום מה המספר הכי גבוה בפלוסים ( רוחק ראייה) שבו ניתן להסיר משקפיים בלייזר? והאם יש פוטנציאל שעם השנים הטכלולוגיה תתפתח גם בעניין זה? ( כי הבנתי שיש הרבה יותר מגבלה למספר פלוס מאשר מינוס)

שלום רב אכן ככל שמספר הפלוס גבוה יותר סיכויי ההצלחה פוחתים. לא קיימים חוקים ברורים בעניין ויש רופאים שנוהגים כך ויש שנוהגים אחרת. התוצאות הטובות יותר הן במספרי פלוס של עד 3.00. אפשרי לטפל גם בעד פלוס 4.50 בטיפול בפלוס 5.00 זה כבר קצת גבולי. במספרי פלוס גבוהים מ 5.00 מאוד לא מומלץ לטפל בלייזר. קימור הקרנית הופך להיות קמור מידי וגם שיעור החזרה גבוה מאוד. כך אני נוהג וכך נוהגים גם קולגות רבות אחרות. בהצלחה.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה