כאב ולחץ כמו מיגרנה מסביב לעין

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

16/07/2020 | 20:14 | מאת: לילך

שלום רב, אני עכשיו כבר חודשיים וחצי אחרי ועדיין יש יובש רציני בעיניים. נסיתי כמה סוגים של טיפות לפי בקשת הרופא. אך עדיין יש יובש ויותר מזה יש לי כאב ולחץ מסביב לעין! (תחושה דומה למיגרנה מסביב לעין, על הגבה, מתחת לעין ואף מרגיש במאחורה של העין) הרופא המנתח עשה בדיקה ואמר שהכל תקין בעיניים. הלכתי לחווד אצל רופא שני, ואמר לי שכאב ולחץ בעין לא אמור להיות בגלל יובש. כל מי שבודקת איתו אומר שזה לא קרה לו. הרופא אמר שהיובש לא מסביר את זה. הרופא המנתח די התעלם מזה והחליף לי לטיפות חדשות סמיכות יותר. האם זה הגיוני? האם זה תופעת לוואי כתוצאה מיובש בעין או לא? מה אפשר לעשות? אני ממש מתוסכלת ולא יכולה להמשיך ככה ברמה שמתחרטת שעשיתי את בניתוח.

שלום רב התחושות הללו יכולות מאוד להיות קשורות ליובש. חלק גדול מהמטופלים מדווחים על כך. אני ממליץ על המשך טיפול בתחליפי דמעות והמשך מעקב.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה