משקפי שמש מומלצות אחרי ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

08/07/2020 | 08:46 | מאת: גולי

שלום רב ד״ר אילו משקפי שמש אתה ממליץ אחרי ניתוח לייזר? לדוגמא: יש משקפי שמש פולורויד בחנויות-האם ממליץ עליהם?

שלום רב, לא קיימת המלצה מיוחדת על מותג מסויים. באופן עקרוני מותג בעל שם - סביר שייצר עדשות איכותיות ומסננות קרינת UV במידה טובה ולכן הייתי נמנע מלרכוש משקפים אנונימיות. לבי הפולרואיד - משקפיים אלה יעילות בהסרת החזרי אור מיותרים למשל בעת נהיגה. זה לא אומר בהכרח שמדובר במשקפים עם איכות גבוהה יותר. אני ממליץ לרכוש משקפיים מחברה ידועה ולבדוק שיש בעדשות מסנני קרינה. בחלק מהחברות יהיו גם דגמים עם עדשות פולרואיד והייתי ממליץ לבדוק אם עדשות אלה מספקות לכם ראיה טובה. בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה