תיקון ניתוח לייזר לאחר 3 וחצי שנים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

27/06/2020 | 21:29 | מאת: Anonimoys

היי, בחצי שנה האחרונה שמתי לב לעין ימין שלי שלמרחק לא הכי טובה, לעומת עין שמאל שהיא יותר טובה למרחק. בכל אופן, הלכתי לבדוק את זה בחנות אופטיקה ועשו לי בדיקה מעודכנת. ראו שיש לי צילינדר -0.75 בעין ימין. ובשמאל המספר -1.25. עכשיו הבנתי אפשר לעשות תיקון של הניתוח עצמו ולתקן את העין עם הצילינדר, האם זה אפשרי? והאם מותר לעשות רק תיקון בעין אחת או שלא מומלץ תודה מראש

שלום רב, כל מקרה נשקל לפי ממצאי הבדיקה. לעיתים אכן ניתן לשקול טיפול משלים. יש לגשת ולהיבדק במכון בו נותחת ולראות במה מדובר ואם טיפול כזה אפשרי

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה