הסרת משקפיים בלייזר שיטת מונווויזן

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

04/06/2020 | 18:56 | מאת: הילי

היי , אשמח לחוות דעת נוספת ממך בת 39 בשתי העיינים 1.75 לאחר המלצת המנתח הוסבר על שיטת המונווויזן ואכן בצעתי את הניתוח לייזר בעין ימין, קיום שבועיים לאחר ניתוח איני רואה ברור בכלל לא מקרוב ולא מרחוק בשתי העיניים ( ומרגיש לי שהקרוב נדפק לי יותר) לא סובלת מכאבים אבל לא רואה טוב וזה ממש מטריד, שעות עבודתי בהייטק מצריכה שעות מרובות מול המחשב,ובנהיגה גם כן עדין מפחדת לעלות להגה. האם השיטה מקובלת? מתי יכולה לחזור לשגרה? השיטה הזאת עפי הבנתי אמורה לפתור את הבעיה מקרוב ורחוק . אשמח לתשובה תודה ענקית.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב שבועיים זה זמן קצר מידי בכדי להסיק מסקנות סופיות. צריך להתרגל למונויזיין. אני ממליץ להתייעץ עם הרופא המנתח ולתת לזה זמן להתייצבות מונויזיין זו שיטה מצויינת רק צריך להתרגל בהצלחה, ד"ר מלר
