ניתוח לייזר לטווח הרחוק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

29/05/2020 | 08:48 | מאת: לי

יש לי 2 שאלות ברשותך: 1. האם יש הוכחות להצלחת הניתוח לטווח הרחוק? (לדוגמא: האם 40 שנה מיום הניתוח יש הוכחות שהניתוח הצליח והעיניים עדיין רואות כמעט 6:6?) 2. מימה יש להיזהר ״כל החיים״ (לא בחודשים הראשונים, אלה הרבה שנים אחרי) מאז הניתוח? כי הרי הניתוח גורם לשינוי בלתי הפיך בעיניים.

שלום רב 1. ניתוחי לייזר קיימים כבר מסוף שנות השמונים ושיעור ההצלחה גבוה מאוד 2. אין המלצות מיוחדות לאורך השנים. רוב ההמלצות שקשורות לניתוח הן בשבועות הראשונים לאחריו בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה