תיקון ראייה מקרוב אפשרויות

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

23/05/2020 | 11:12 | מאת: ניק

הי אני בת 54 משתמשת באופן קבוע למשרדי ראיה מס 2.5 לקרוב (ספר טלפון..). וגם כדי לראות חד יותר את הטלוויזיה או תמונות או חפצים לרחוק . מה האפשרויות שלי להפטר מהצורך במשקפיים מקרוב ולשפר את הראייה בכללי?

שלום רב, אם הראיה למרחק טובה, והצורך הוא רק במשקפי קריאה אני לא מציע לעבור את הניתוח. אם יש בעיה גם למרחק וגם לקרוב, יש הרבה יתרונות בניתוח. אבל צריך לזכור שגם לאחר הניתוח, מטופלים לאחר גיל 40-50 יזדקקו בכל מקרי למשקפי קריאה אם כי במספר נמוך יחסית

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה