תוספת תשלום לניתוח lasek c.v.

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

12/05/2020 | 23:08 | מאת: משה

שלום רב. עשיתי בדיקת התאמה להסרת משקפיים לפני כחצי שנה באחת ממרפאות הבת של 'עיניים'. הוצע לי ניתוח lasek למרות שנאמר לי כי אני מתאים גם לניתוח השני. השבוע ביצעתי בדיקת התאמה חוזרת והוצעה לי הפעם חידוש שנכנס למרפאה בזמן האחרון- lasek c.v. השיפור מייקר את הניתוח בכאלפיים ש"ח. האם כדאי להשקיע את הסכום הנוסף? אציין כי המספר שלי בעיניים הוא -5 ועובי הקרנית באזור 550 (אאל"ט). תודה רבה.

שלום רב, קשה לי להעריך האם הדבר הכרחי מאחר ולא כל פרטי הבדיקה ידועים לי. בברכה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה