לאחר ניתוח - כאב ולחץ בעין אחת

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

12/05/2020 | 16:27 | מאת: לילך

שלום. אני כחודש אחרי ניתוח לאסיק כואב לי בעין שמאל בלבד מעיין הרגשה של כבדות ולחץ. החדות של הראייה שלי בשני העיניים השתפרה מאוד. רציתי לדעת אם זה טבעי שיכאב לי חודש אחרי הניתוח ורק בעין אחת? המון תודה!

שלום רב, התחושה היא ככל הנראה יובש בעיניים ממליץ על המשך טיפול בתחליפי דמעות. במידה ואין שיפור ממליץ לפנות לרופא המטפל. בברכה

10/07/2020 | 18:04 | מאת: לילך

שלום רב, אני עכשיו כבר חודשיים וחצי אחרי. ניסיתי כמה סוגים של טיפות לפי בקשת הרופא. יש שיפור ביובש אך עדיין יש כאב ולחץ מסביב לעין! הרופא המנתח עשה בדיקה ואמר שהכל תקין בעיניים. הלכתי לחווד אצל רופא שני, ואמר לי שכאב ולחץ בעין לא אמור להיות בגלל יובש. האם זה הגיוני? האם זה תופעת לוואי כתוצאה מיובש בעין או לא?

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה