ערפל ומספר בפלוס לאחר שנתיים של לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

12/03/2020 | 12:27 | מאת: מירה

שלום, אני שנתיים לאחר ניתוח לייזר, ובעין ימין יש סוג של ערפל הנובע עקב יובש.. כאשר עשיתי בדיקת ראיה הרופא אמר שהעין עם היובש (וכביכול הערפל שלפעמים יש אותו בראיה) העין נמצאת במצב של +0.75 האם זה מצב תקין ויכול להתאזן עם הזמן? והאם סוג של ערפל לפעמים זה מצב סביר אחרי ניתוח?

שלום רב. המספר פלוס לא אמור לגרום לערפול לסרוגין אלא היובש בעיניים ככל הנראה. ממליץ לשקול טיפול בתחליפי דמעות ומעקב של הרופא המטפל

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה