ראייה מטושטשת לאחר הספרת משקפיים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

17/02/2020 | 10:00 | מאת: צביאל

שלום. עברתי ניתוח להסרת משקפיים לפניי כ10 שנים. כיום הראייה שלי מעט מטושטשת לרחוק. ויש לי הילות רבות מאוד, במיוחד בלילה. המצב משתפר מעט כאשר אני שם טיפות, אך לא בהרבה. אני מצליח לתפקד, אך זה מאוד מציק. כאשר אני מגיע לבדיקה אומרים לי שאני רואה טוב, ושהכל עניין של יובש. אשמח לכל עזרה ועצה תודה!

שלום רב, לא כ"כ ברורה לי השאלה. בכל אופן, הייתי ממליץ להיבדק ולראות מה הבעיה ולפי המצב לראות כיצד ניתן לסייע

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה