ניתוח מונוויזן חסרונות

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

18/01/2020 | 14:26 | מאת: ע.ס

בן 39 עם מספר קטו בשתי העיניים(1)וצלינדר קטן בשתיהן. עברתי בדיקת התאמה והציעו לי מונוויזן שאלתי היא מה החסרנות ביחס לאחרות והאם יש סיכוי גדול יותר בגלל השיטה והגיל לחזור למשקפיים. (אם הבנתי נכון את הרופאה לא ניתן לבצע תיקונים בעתיד)

שלום רב, שום שיטה לא תמנע בבוא העת משקפי קריאה. מונויזיין זו שיטה מצויינת להקטנת התלות במשקפים אך גם היא לא תמנע את הצורך כשיבוא. החסרונות לא רבים אך בחלק מהאנשים יש צורך בהרכבת משקפים בנהיגה או בתנאי חשיכה.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה