ניתוח אינטרלאסיק- שטפי דם

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

07/12/2019 | 21:32 | מאת: דורין

היי, שבועיים ויומיים לאחר ניתוח אינטרלאסיק ושטפי הדם עדין בולטים בעיניים. האם זה תקין? וכן אני חווה כאבי ראש לעיתים תכופות, האם זה יכול להיות קשור ליובש? או אולי לכך שהעיניים מתעייפות ועדין לא התרגלו לשינוי בראיה? אשמח לתשובתכם , תודה.

שלום, שטפי דם לאחר הניתוח הם ממצא מאוד שכיח אבל ללא משמעות מיוחדת. שטפי הדם נספגים תוך 1-3 שבועות מהניתוח. לגבי תחושת העייפות – כנראה מדובר ביובש ומומלץ להשתמש בדמעות מלאכותיות. בהצלחה.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה