ניתוח לייזר אינטרלאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

27/11/2019 | 16:19 | מאת: נויה

היי, לפני כשבוע עברתי ניתוח לייזר אינטרלאסיק בעין ימין היה לי -4.15 ובעין שמאל -3.75. אני קשובה לכל ההוראות ולוקחת את הטיפות המתאימות כמו שהוסבר לי. בעין שמאל אני מרגישה שאני רואה טוב, אך בעין ימין עדיין מטושטש ואני לא רואה מספרים או מילים לרוחק כמו בעין השנייה, מה שבטוח אני לא רואה 6/6. 1) עדיין יש לי בעין זו יותר שטפי דם.. האם זה נובע מכך? 2) קצת מלחיץ אותי העובדה שזה עדיין לא חלף ואני לא רואה 6/6, יש סיבה לדאגה? תודה!!!

שבוע זה זמן קצר מידי לקבלת תוצאה סופית ולכן יש להמתין להתייצבות הראיה וספיגת שטפי הדם. פרט לכך, מטרת הטיפול היא ליטוש המספר ולא השגת ראית 6/6. לכל אדם קיים פוטנציאל מסויים להגיע לראיה המקסימלית אותה הוא משיג בהרכבת משקפיים ולא תמיד זה 6/6. יש אנשים שיגיעו ל- 6/6, יש כאלה שישיגו ראיה טובה מ- 6/6 ויש גם כאלה שלא יגיעו לכך, ורק עם הזמן ניתן יהיה לדעת. בברכה, ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה