רואה ערפל לאחר לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

30/10/2019 | 12:05 | מאת: שושי

היי, עשיתי אתמול ניתוח לייזר בעיניים בשיטת מולטיפוקל iq-mv לאחר הניתוח הרגשתי לא טוב בעין והרופא אמר שזה בסדר. כשיצאתי מהקליניקה פתאום לא ראיתי כלום וחזרתי לשם. הכניסו אותי שוב לטיפול כדי לתקן את זה ושמו לי עדשות מגע טיפוליות כדי להגן על העין. ראיתי מטושטש מעין ערפל בשתי העיניים לאחר הטיפול, והרופא אמר שתוך כמה שעות אראה טוב. היום (יום לאחר הטיפול), אין שיפור בראייה שלי ואני עדייין רואה ערפל בעיניים. הרופא לא מסביר לי מה קורה ורק אומר לי לבוא להיבדק. אשמח לשמוע האם זהו מצב מוכר ולדעת מה הסיבות האפשריות לכך, כמו גם דרכי הטיפול במצב. תודה!

שלום רב, אני מצטער אבל בקליניקה שאני מכיר, לא קיימת שטה ניתוחית בשם זה כך שאין לי מושג איזה ניתוח ביצעת. הסתכלתי גם בגוגל ולא מצאתי שיטה ניתוחית בשם זה. בכל אופן, לא ניתן לאבחן דרך פורום אינטרנטי ולכן אין ברירה אלא לגשת לרופא המנתח ולקבל את התשובות ממנו. בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה