בדיקת ראייה חודש ושבוע אחרי

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

22/10/2019 | 14:38 | מאת: טל קריניץ

היי..היה לי בדיקת ראייה היום חודש ושבועיים אחרי הניתוח. האופטימטריסטית אמרה לי שהכל נראה מצוין הלחץ תוך עיני הקרנית הכל.. בבדיקת ראייה היא טענה שהראייה שלי כמעט מושלמת. קבעה לי תור לעוד חודשיים וחצי ואמרה שאראה 6 6 אחרי שהראייה תתחדד עוד טיפה.. השאלה שלי היא שהיא אמרה לי לשים דמעות למשך שבועיים פעמיים ביום שזה יעזור בחידוד הראייה... גם אם אני לי יובש זה עוזר נכון? באופן כללי אתה ממליץ לשים את הדמעות ?

שלום רב אין לי מושג מה הסוג שהמליצו לך. אני מציע לשאול אותה. טיפול ליובש עשוי לסייע במידה שיש יובש. בכל מקרה, זה בטח לא מזיק תודה והמשך יום טוב ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה