שטף דם בעין וכאב של צריבה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

20/10/2019 | 11:52 | מאת: שטף דם וכאב

היי עברתי בחמישי האחרון (לפני 3 ימים) ניתוח אינטרלאסיק ב2 העיניים. יש לי רק בעין ימין שטפי דם גדולים המלווים עד היום בכאבי צריבה וטיפה שורף לי בעין . האם זה בסדר שגם אחרי 3 ימים עדיין מרגישים את הכאבים הללו בניתוח הנל? (לפי הכתוב בניתוח זה עוד באותו היום נעלמים הכאבים ) אשמח לתשובה ... תודה מראש

שלום רב, אין קשר בין שטפי הדם לבין הצריבה. שטפי הדם יעלמו תוך 1-3 שבועות, הצריבה עשויה להמשך ימים עד שבועות. בברכה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה