שאלות בנוגע לניתוח אינטראלאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

10/09/2019 | 22:10 | מאת: עדן

ערב טוב, יש לי מספר שאלות אודה למענה :) 1. במהלך הניתוח הבנתי שיש מכשיר שתופס את העיניים פקוחות, האם אין חשש למצמוץ? אני יחסית ממצמצת הרבה ואני חוששת מזה.. 2. במידה ועקב המכשיר אין אפשרות למצמץ, זה לא כואב בעין? 3. אשמח לדעת כמה זמן זה מרגע השמת המכשיר של הפתיחת עיניים עד שמוציאים אותו ואפשר למצמץ? שזה בעצם במילים אחרות תחילת וסיום הניתוח? 4. האם לאחר הניתוח רואים בבירור? הכוונה אם אני מתכננת לחזור הביתה בתחבורה ציבורית לאחר הניתוח אז זה בסדר? אראה את הדרך? עם לווי כמובן. האם רואים את הדרך וזה קצת לא נעים או מעבר לכך? 5. איזה תחושה אמורה להופיע בשעות הראשונות לאחר הניתוח? 6.האם כשאצא מהניתוח לביתי אהיה עם תחבושת על העיניים או רק המשקפי מגן השקופים? תודה רבה על המענה !

שלום רב 1 אין חשש למיצמוץ עם המכשיר 2 יש מעט חוסר נוחות 3 זה מאוד תלוי במידת שיתוף הפעולה של המטופל 4 הראיה מעט מטושטשת 5 תחושת גוף זר וצריבה למשך מספר שעות 6 משקפיי מגן בהצלחה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה