האם אני צריך להוכיח שהמספר שלי יציב במשך שנה?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

08/09/2019 | 20:37 | מאת: אביחי

עשיתי לפני שבוע בדיקת ראייה אצל רופא עיניים והוא אמר לי שאני צריך משקפיים, לפניו עשיתי רק בדיקת ראייה בשביל להוציא טופס ירוק לרישיון נהיגה, האם זה מספיק בשביל להוכיח יציבות במספר? ומה אם לא? אפשר בכל זאת לעבור ניתוח(במידה ואני מתאים משאר הבחינות) להסרת משקפיים גם בלי להוכיח שהמספר שלי יציב במשך שנה? מה הסיכונים בזה?.

שלום רב. במידה והמספר לא יציב הוא עלול להשתנות תוך זמן קצר אחרי הניתוח. לכן יש חשיבות רבה ל״הוכיח״ זאת. בהצלחה, ד"ר אליה לוינגר.

09/09/2019 | 15:59 | מאת: אביחי

ומה אם אני רוצה בכל זאת לעשות ניתוח הסרת משקפיים מבלי לחכות שנה? זה אפשרי?. מה הסיכוי שהמספר שלי לא יציב?

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה