ד"ר אליה לוינגר- הקטנת צילינדר וטיפות

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

27/08/2019 | 21:35 | מאת: יאיר

שלום רב. אני בן 37 לפני 15 שנה עברתי ניתוח LASEK החלמה בשיטה האיטית. טרם הניתוח היה לי צילינדר של 3.25 - בכל עין. לאחר הניתוח והתייצבות מלאה: עין ימין - נשאר יתרת צילינדר 1.50 - עין שמאל נשאר יתרת צילינדר 0.5 -וחצי מספר עיקר הקושי שלי הוא בלילה כאשר איכות הראייה גרועה. אני לא רוצה לעבור שוב ניתוח. האם ישנו סיכוי להפחית את הצילינדר 15 שנה אחרי הניתוח באופן משמעותי (נניח ב- 50%) באמצעות טיפות עיינים מיוחדות כמו COMBIGAN ? אם כן, הראיה משתפרת כל עוד שמים טיפות או שהטיפות גורמות לשינוי זוית כך שהצילינדר אם משתפר, לא חוזר למצבו הקודם גם לאחר סיום הטיפול בטיפות?

שלום רב, זוהי אפשרות טיפולית גם לאחר 15 שנה מהניתוח. ההשפעה תהיה כול עוד ממשיכים בטיפול. בהצלחה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה