נגישות
נגישות

ניתוח קטרקט לאחר 10 שנים לאחר ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

24/06/2019 | 12:40 | מאת: יפעת

לפני כ-10 שנים עברתי ניתוח לייזר להסרת משקפיים. לאחרונה אני לא רואה טוב מקרוב, אמרו לי שיש לי קטרקט דרגה 2. שאלתי מה פרוש המילולי: cataract + laser + ושאלה נוספת: אם אחרי ניתוח זה יבטל לי את הצורך להרכיב משקפיים.. המון תודה. multifocal lens

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, אני לא יכול ממש לפרש את מה שכתוב, אני יכול רק לנחש למה הכוונה: ככל הנראה הומלץ על ניתוח קטרקט באמצעות טכנולוגיית הפמטוסקונד לייזר, בשילוב עם עדשה מולטיפוקאלית. ניתוח הסרת ירוד מוגדר כניתוח הסרת ירוד ולא ניתוח הסרת המשקפים. יחד עם זאת, בחלק לא מבוטל של המקרים מתקבל מצב בו יורדת התלות בהרכבת משקפים עד העדר מוחלט של צורך זה. יש לקחת בחשבון שלא ניתן להתחייב לכך אבל בטכנולוגיה של היום, יש סיכוי שכך יקרה.
