חודשיים לאחר ניתוח העין אדומה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

06/06/2019 | 22:04 | מאת: שני

היי, חודשים אחרי ניתוח הסרת משקפיים. העין אדומה ומגרדת. האם יד סיכויי שיש תזוזה של המתלה? מחר הולכת לרופאת עיינים

שלום רב בסיכון לתזוזת המיתלה אפסית. בעיקר כשמדובר בזמן של חודשיים לאחר הניתוח. בכל אופן לא מומלץ לגרד את העיניים ואם יש לך כבר תור לרופא עיניים מצויין

10/06/2019 | 09:20 | מאת: שני

תודה רבה. אז מדוע אני מרגיש שיש ירידה באיכות הראייה? תודה

10/06/2019 | 23:41 | מאת: שני

הייתי אצל הרופאת עיניים זיהתה דלקת התחלתי טיפול אנטיביוטי וסטרואידים אבל לצערי יש ירידה באיכות הראייה. האם זו תופעה שקורת כתוצאה מהדלקת והטיפול התרופתי??? האם התופעה זמנית?ת ודה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה