נגישות
נגישות

טיל אופטיק לאחר ניתוח להסרת משקפיים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

03/05/2019 | 00:16 | מאת: מיכל

עברתי ניתוח להסרת משקפיים מסוג אינטראלאסיק לפני כשלושה חודשים. כשבועיים לאחר הניתוח הרגשתי שהמספר גדל מעט (בין חצי למינוס אחת) והרופא המליץ לי על טילאופטיק פעמיים ביום במשך חודשיים. הטילאופטיק אכן שיפר את הראייה. לאחרונה ירדתי במינון, לטיפה אחת ביום ושוב אני מרגישה שהמספר מתחיל לגדול. האם הטילאופטיק משפר ראייה באופן זמני או קבוע? כמה זמן מומלץ להשתמש בטיפות לטובת שיפור קבוע? האם יש חשיבות להשתמש בטיפות בזמן שאחרי ניתוח או שהן משפרות ראייה ללא קשר לניתוח? תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, קשה לקבוע. לעיתים הטילופטיק משפר את הראיה באופן קבוע ולעיתים זמני. בהצלחה, ד"ר אורי מלר.

05/05/2019 | 10:26 | מאת: מיכל

תודה רבה. האם יש טעם לנסות את הטילאופטיק (שתי טיפות ביום) לתקופה ארוכה יותר מחודשיים? האם יש חשיבות לכך שאשתמש בטיפות סמוך לניתוח הסרת משקפיים או שאוכל גם בעוד כשנה למשל לנסות שוב את הטיפות?
