נגישות
נגישות

מאמץ של העיניים לאחר לייזר יכול לגרום לפזילה?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

15/03/2019 | 13:53 | מאת: מתוסכלת

שלום, אני כ3 שבועות לאחר ניתוח לייזר ורואה לא טוב טקסט מקרוב, למשל כאשר יושבת מול מחשב - הוא מטושטש, מרוח, יש לו צל וכו' (הבעיה נובעת רק מאחת העיניים בעיקרון). אך בעבודתי אני חייבת לעבוד מול המחשב (מגדילה את הפונט, מורידה הירות ועדיין מתאמצת הרבה). אני מרגישה שמאמצת את עיניי הרבה ורציתי לדעת האם זה יכול להזיק להן, האם מאמץ של העיניים יכול לגרום לפזילה או לבעיות נוספות? תודה מראש

לקריאה נוספת והעמקה
15/03/2019 | 14:02 | מאת: מתוסכלת

פרט חשוב..

שלום רב המאמץ לא יכול לגרום לנזק כל שהו או פזילה. עוד קצת סבלנות זה ישתפר. בהצלחה, ד"ר אליה לוינגר.
