מין מריחה והילה מסביב לאור בלילה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

26/02/2019 | 15:33 | מאת: שי

שלום רב השאלה הראשונה זה האם המריחות ראייה שיש לי ביום ובלילה וההילות מסביב לאור שיש לי בלילה יעברו בעתיד אני כבר 3 חודשים לאחר הניתוח.. השאלה השניה שלי היא שאני הקפדתי מאוד על משקפי שמש חודשיים וחצי לאחר הניתוח וקצת פחות בימים שלאחר מכן ועד עכשיו, האם להמשיך בכל מצב עם המשקפיים והאם זה יכולה להיות הסיבה לבעיה הראשונה שציינתי.?

שלום רב, אני מעריך שבמשך הזמן זה יחלוף מומלץ להמשיך עם משקפי שמש בשמש ב- צ6 חודשים לאחר הניתוח

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה