האם כדאי לבצע ניתוח להסרת משקפיים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

05/02/2019 | 10:59 | מאת: נתי

היי, רציתי להתייעץ האם כדאי לי לבצע ניתוח להסרת משקפיים בלייזר. אני יודע שזה ישמע מצחיק אך איני מרכיב משקפיים. אני רואה מצויין ביום ובלילה גם אם אני עוצם עין אחת אני רואה מצויין למרחקים. הבעיה היא בעיקר בכתוביות נגיד לראות לוחיות רישוי מרחוק עם עין אחת פחות מהשנייה. או חדות בכללי, יש לי חברים שיכולים לראות דברים לא מוארים אך אני מצליח רק אם יש טיפה אור נגיד על אותה כתובית. עשיתי בדיקת ראייה בעין אחת 6/6 ובשניה 6/7.5 אני לא יודע מה זה אומר בדיוק. אמרו לי פעם שיש לי רבע\חצי מספר. האם הנזק יכול לגבור על התועלת פה או שלא כדאי לי לבצע את הניתוח ? תודה ד"ר.

שלום רב, 1. אם רואים טוב, מיותר לבצע ניתוח לא? גם על מספר כמו מינוס רבע, אין הגיון לבצע ניתוח 2. אם ישנו מספר משמעותי יותר, ניתן לשקול ניתוח אבל בכל מקרה, אני לא במקום של - ממליץ או לא ממליץ. בבדיקת התאמה אני יכול לקבוע אם אדם מסויים מתאים או לא מתאים ואם מתאים – לאיזה ניתוח. בברכה, ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה