עברתי ניתוח להסרת משקפיים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

24/01/2019 | 16:25 | מאת: אני

שלום, עברתי ניתוח אינטראלסיק אתמול בלוינגר. היום הגעתי לביקורת אצל האחות. לא הצלחתי לראות ממש טוב את המספרים.כמעט הרוב היה מטושטש. האחות אמרה שאני יכולה לאמץ את העיניים כדי לקרוא את המספרים (להסתכל כמו סיני הכוונה). איך אני יודעת שהניתוח הצליח או נכשל? המנותחים שנותחו באותו היום כמוני הקריאו מהר ובביטחון. אני חוששת. אשמח לדעתך

שלום רב, לא ניתן לקבוע דבר ללא בדיקה. רק אוכל לומר שיום אחד אחרי ניתוח הוא זמן קצר מידי על מנת להסיק מסקנות סופיות. יש להגיע לשאר הביקורות ואז לראות לפי המצב

29/01/2019 | 10:38 | מאת: אניי

תודה רבה על התגובה. באיזה ביקורת בודקים ממש אצל האופטמטריסט על איזה מספר אני נמצאת עכשיו אחרי הניתוח? יש בדיקה כזאת? תודה מראש

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה