חודש לאחר ניתוח Lasek WF OU ועדיין רואה מטושטש

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

18/01/2019 | 18:16 | מאת: אחד שעבר ניתוח לייזר

שלום ד ר הירש. לפני חודש בדיוק ביצעתי אצלך ניתוח מסוג LASEK WafeFrount OU, לאחר הניתוח ועד היום אני מבצע את הוראות האחות לטיפול בעיניים, אולם אני מתחיל לדאוג מאחר ואני רואה מרחוק ומקרוב בצורה מטושטשת / כפולה, הילות מסביב לנק אור, בחושך או על צבע שחור אני מתקשה לזהות פרטים קטנים... יש לי תור ל 4/2/19 לבדיקה אצלך. בדקתי באינטרנט כמה שניתן ועדיין אני לא רגוע לגבי מצב העיניים שלי. השאלה שלי היא אם צריך להלחץ עכשיו ונסות להקדים את הבדיקה, והאם המצב שתראתי הוא מצב תקין? אשמח לקבל תשובה בהקדם, כי אם זה המצב, אז אולי בדיעבד היה עדיף לי להשאר עם המשקפיים שהיו לי (-4.75) ועם עיניים תקינות שרואות מעולה מבעד לזגוגיות (-: תודה.

שלום, להלן תשובתו של ד"ר הירש: אל חשש אתה מתאר תופעות טבעיות והגיוניות תגיע במועד שנקבע עוד 10 ימים בהצלחה!

22/01/2019 | 19:00 | מאת: אחד שעבר ניתוח לייזר בעיניים

תודה. אשמח אם תפרט כאן מה התהליך הבריאותי שהעין עוברת במהלך התקופה הזאת ולמה הוא שונה מאדם לאדם. זה יכול ממש להרגיע. תודה
