ניתוח חוזר לאחר שנים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

08/01/2019 | 12:21 | מאת: ריקי

שלום רב, ביצעתי ניתוח לפני כ-16 שנים. בשנים האחרונות אני שוב לא רואה טוב, בעיקר בלילה, ואני נדרשת למשקפיים (3/4 עם צילינדר 1/2). אני בת 48, איני צריכה משקפי קריאה. האם ניתן לחזור על הניתוח? בזמנו נאמר לי שבכל שלב, אם בוצע ניתוח דרך ׳עיניים׳ אוכל לעשות ניתוח חוזר ללא עלות. אפשרי? תודה

08/01/2019 | 23:42 | מאת: פרץ דוד

עברתי ניתוח והיום יש לי מספר 1 .1\4 עברתי ליפני שנתיים קטראק שני הניתוחים עברתי אצל דר לוינגר האם אני יכול לעסות תיקון ללא עלות כי נאמר לי שיש אחריות לכל החיים

שלום רב , כעיקרון אפשר לבצע ניתוח חוזר. בכל מקרה יש צורך בבדיקה.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה