תופעות לוואי האם הפיכות או לצמיתות?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

15/12/2018 | 19:19 | מאת: ירון

שלום רב, עברתי לפני כשבועיים ניתוח לייזר להסרת המשקפיים בשיטת האינטרלאסיק, אני מרגיש שאיכות הראייה ירדה מאוד אני רואה מטושטש בעיתון,במחשב,בטלוויזיה גם מרחוק וגם מקרוב אני רואה מטושטש. מה הגורם לראייה מטושטשת מקרוב לאחר אינטרלאסיק? האם אני צריך לקרוא ספר עם משקפי קריאה עכשיו? כי אני לא יכול לקרוא את האותיות הקטנות בעיתון. , ושאלה שנייה במיוחד בערב כשאני נוהג, אני רואה הילות , לדוגמא סביב אורות של רכב, סביב רמזורים, רציתי לשאול: מה הגורם לתופעה הזאת לאחר הניתוח? כיצד התופעה הזאת יכולה לעבור? האם יש טיפול שמטפל בתופעה הזאת? האם זה בגלל שהקרנית נפגעה נואשות מהניתוח אז אני רואה הילות סביב אורות של רכב סביב רמזורים סביב פנסי רחוב. ? אודה לתשובות ירון

שלום רב, מדובר בזמן קצר יחסית אחרי הניתוח ואני ממליץ להעזר בסבלנות. מירב הסיכויים שהתופעות יחלפו בקרוב. בברכה, ד"ר אןרי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה