ניתוח לייזר אינטרלאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

15/12/2018 | 15:20 | מאת: ירון

שלום עברתי לפני כשבועיים ניתוח לייזר להסרת המשקפיים בשיטת האינטרלאסיק, אני מרגיש שאיכות הראייה ירדה מאוד אני רואה מטושטש בעיתון,במחשב,בטלוויזיה גם מרחוק וגם מקרוב אני רואה מטושטש. , וכמו כן במיוחד בערב כשאני נוהג, אני רואה הילות , לדוגמא סביב אורות של רכב, סביב רמזורים, רציתי לשאול: האם זו תופעה נורמלית לאחר הניתוח ? אם כן, מתי היא אמורה לחלוף ? אודה למענה ירון

שלום רב אני חושב שבשלב זה כדי לך לפנות לרופא המנתח לשיחה ובדיקה על מנת לענות על כל השאלות

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה