שטיפת עיניים במי ברז לאחר ניתוח לאסיק עם חיתוך הקרנית

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

14/12/2018 | 17:33 | מאת: נופר

מדוע בשבוע הראשון לאחר הניתוח אסור לשטוף את העיניים במי ברז? ושבוע לאחר הניתוח מותר? האם מי ברז בעיניים פתוחות לא מנקות את העיניים? האם מותר שבוע לאחר הניתוח להשים בעיניים זרם חזק של מי ברז עם עיניים פתוחות? האם מים חמים מנקים יותר את העיניים במקלחת? האם במי ברז יש חיידקים מסוכנים? האם יכול להיכנס לעיניים שבוע לאחר ניתוח חיידקים מזוהמים במי ברז עם עיניים פתוחות? האם זה יכול לגרום לנזק בלתי הפיך?

שלום רב השאלה עצמה נענתה בפורום אחר. אנא חזור לפורום בו שאלת את השאלה. בברכה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה