נוירוויז'ן לפני ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

05/12/2018 | 17:25 | מאת: ליאור

שלום רב הייתי במרכז הרפואי שלכם בירושלים לצורך בדיקת התאמה לניתוח לייזר. לצערי נמצאתי לא מתאים עקב עין ימין עצלה. שאלתי את הרופא במרכז(ד"ר יוסף דוייב) האם שיטת הנוירוויזן תוכל לעזור לי ומשום מה הוא טען שכבר לא מבצעים את השיטה הזאת עקב אחוזי הצלחה נמוכים. בהמשך התקשרתי למוקד שלכם והסתבר לי שכן מבוצעת השיטה אך בת"א והפנו אותי לד"ר הניה ליכטר. השאלה שלי היא אם אני נמצא מתאים לשיטת הנוירוויזן. האם זה אפשרי לסיים אותה בהצלחה ולאחר מכן לבצע את הניתוח לייזר כמתוכנן? תודה!

שלום רב, הדבר יתכן אך תלוי גם בשיפור שניתן להשיג בטיפול. אני חושב שד״ר ליכטר תוכל לספק תשובות לאחר הבדיקה. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה