נגישות
נגישות

טיפול לוקלין אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

26/11/2018 | 11:05 | מאת: משה

בהמשך לתשובתך שאסור לקחת את הטיפות שאלה 1. מדוע מספקים את זה במכון קר ו2. מה אתם מצפים ממנותחים שסובלים כאבי תופת ולא יכולים לפתוח תעיניים לעשות במשך שבוע????????

שלום שוב, אני עדיין בדעה ברורה שזילוף לוקלין זמן רב מאריך את משך ההחלמה ועלול לגרום לנזקים חמורים לעין. 1. לגבי מה עושים במכון אחר, אין לי מושג ולא זה המקום להתייחס לכך. 2. אני לא מצפה דבר. אכן עשויים להיות כאבים לאחר הניתוח ומי שסבור שהוא לא מסוגל לכך, אני ממליץ לו להימנע מניתוח. זו עדיין לא סיבה לזלף טיפות שעלולות לסכן את העין בהצלחה, ד"ר אורי מלר.
