חרדה מטיפול לייזר כושל ???

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

15/11/2018 | 11:46 | מאת: משה

בהמשך לתשובתך. האם לאחר ניתוח לייזר כשנשאר עדיין מספר וצילינדר האם אין זה נקרא ניתוח כושל ?? וכן האם יש סיכוי שגם התיקון לא יצא טוב ועדיין ישאר מספר או צילינדר ?

שלום רב, ברור שאין מדובר בניתוח שכשל. אין מדובר בכישלון אלא בנסיגה של המספר שהיתה יכולה להיות גם ללא הניתוח. ב- 5% יש נסיגה כזאת. ישנו סיכוי של אחוזים בודדים שתהיה נסיגה גם אחרי ניתוח נוסף. לרוב לא מנתחים פעם שלישית והסיכוי בסופו של דבר להזדקק למשקפי מרחק עומד על 1% בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה