הסרת משקפיים בלייזר רחוק וקרוב

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

25/10/2018 | 19:42 | מאת: גילה

שלום הנני מרכיבה משקפים לקריאה .ומשקפיים לצפייה בטלויזיה .האם אני מתאימה להסרת משקפיים בלייזר (בת 56 בלי מחלות כרוניות ) .?

שלום רב, יעוץ יכול להינתן לאחר בדיקה מלאה. הכל תלוי במספר ובתוצאות הבדיקה. לעיתים מבצעים ניתוח עם תיקון למרחק בלבד, ואז ישנו צורך במשקפי קריאה ולעיתים ישנה אפשרות לבצע תיקון מלא לעין אחר למרחק ואת השניה עם תיקון חלקי כך שתתאפשר ראיה מסויימת לקרוב - הכל תלוי במצב ולכן לא אוכל להשיב מעבר לכך. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה