כפל ראייה - הפרש בין העיניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

13/10/2018 | 06:58 | מאת: נופר

היי, נמצאתי מתאימה ללייזר בשני סוגי הניתוחים. בנוסף גיליתי כי המס׳ שלי במשקפיים 1 ו4 (המשקפיים הקודמות שלי היו בהפרשים קטנים יותר) ולאחרונה שמתי לב לכפל ראייה- הן במשקפיים החדשות שעשיתי עד שאקבע ניתוח, והן ללא משקפיים (בזוויות מסוימות). האם הבעיה ככל הנראה תיפתר כשאעשה לייזר או שיש כאן משהו מעבר? אולי הפרעה במיקוד הראיה? תודה מראש!

שלום רב אם יש כפל ראיה אני ממליץ לעדכן את הרופא המנתח ולשוב לבדיקה.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה