אי נוחות ופגיעה בראייה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

12/09/2018 | 19:49 | מאת: יונית

שלום. חליתי בדלקת וירלית מסוג אדנו וירוס לפני כחצי שנה ומאז אני מרגישה אי נוחות בעיניים ובראייה עצמה. כשאני מממצמת אני מרגישה כאילו הכל זז איתי יחד, דבר לא נעים בכלל. בהתחלה חשבתי זה מיובש אבל זה קורה גם עם הזלפת טיפות מלאכותיות. בנוסף סובלת מסינוורים. טופלתי בסטרואידים אך שוב מטופלת בהם עקב חזרתם לקרנית. מה ניתן לעשות בעניין התחושה בעיניים ? זה נורא מפריע לי.

שלום רב כעיקרון יש צורך בבדיקה. כמו כן בחלק מהמקרים טיפול לייזר יכול להסיר את התסנינים בקרנית.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה